OMBRE POWDER BRYN

√ Lämplig för alla hudtyper (fet, torr, mogen hud och stora porer)
√ Inget trauma på huden
√ Snabb läkning
√ Kalliga fläckar och ärr fylls i
√ Minimal svullnad och rodnad
√ Ingen missfärgning av pigmentet

Ombré Powder Brows
Med hjälp av en PMU-maskin kommer en tunn nål med pigment att appliceras under huden och göra små prickar. Detta kommer att fylla i dina naturliga ögonbryn som ser mjuka och pudrig ut när de är läkta. En speciell brynmappningsteknik används för att rita fram de vackraste ögonbrynen som passar ditt ansikte bäst. Vi tar hänsyn till dina naturliga ögonbryn och hårfärg. Ombré Powder Brow-tekniken innebär att dina ögonbryn blir ljusare i början av brynet och svämmar över till en mörkare svans på ögonbrynet. Detta säkerställer att pigmenteringen ser väldigt naturlig ut.

Är du trött på att fylla i dina bryn varje dag? Färgar du hela tiden dina bryn i hopp om en fylligare look? Tja, leta inte längre!

Álainn Beauty Rooms har lagt till Powder Brows till vår lista över behandlingar som kommer att finnas i salongen med Francesca och Jagoda.

Powder Brows, vad är det?

Powder Brows är en kosmetisk semi-permanent makeup-teknik designad för att skapa ögonbryn med mjuk pudereffekt, mycket lik pudermakeup.Pulvereffekt uppnås med en skuggningsteknik med hjälp av en permanent sminkanordning.

Vilka är de främsta fördelarna med Powder Brows?

Puderbryn är bra för alla hudtyper.
Dina ögonbryn kommer att se fylligare, mer definierade och dramatiska ut om så önskas.
De kan hålla i upp till 2 år.
Det är mindre invasivt än andra tatueringsbrynsbehandlingar.

Hur görs Powder Brows?

Våra utbildade terapeuter använder en liten nål för att placera pigment i huden med en snabb handrörelse, vilket resulterar i en pixlad effekt av pudermakeup. För att lägga till densitet kommer din terapeut att lägga på pixlarna upprepade gånger, vilket kommer att se ut som om brynet fylldes i med en penna eller ögonbrynspomada. Konsten att skugga är att lägga pixlarna perfekt utan att verka tätare och mörkare än ditt naturliga ögonbrynshår.

Hur länge håller Powder Brows i allmänhet?

Powder Brows kan hålla i upp till 2 år beroende på varje enskild klient, efter denna tid kan du välja att fylla på dina bryn igen om så önskas, men din terapeut kan alltid ge dig råd om detta.

Kräver det mycket eftervård?

Efter din första behandling får du en produkt för att hjälpa till att läka och underhålla dina bryn, vi rekommenderar att du kommer tillbaka till oss för en touch-up efter 5-7 veckor, för att fylla på och återställa eventuell förlorad färg och att fylla i luckor vid behov. Sedan efter en 10 dagars läkningsperiod kan du njuta av underhållsfri ditt nya bryn!