Russian Lips

Här ser ni några av vårt arbete;

Russianlips
Russianlips
Russianlips
Russianlips
Russianlips

Vad är Russian lips egentligen?

Många undrar ??

Som namnet antyder kommer den stora trenden från Ryssland. Russian lips är en teknik och inspirerade av ryska dockor , är plattare och har mer ”höjd” än de traditionella läppar. Därför resultatet blir otroligt vackra, naturliga, höjda och platta läppar utan ank/volym läppar dvs läppar som putar framåt.

I samband med russianlips tekniken blev borttagning av felplacerad fillers är också väldigt populärt. För att få läppar som ryska dockor/russianlips ska man ha helst obehandlade läppar eller Såå lite material som möjligt i läpparna. Har man fillers som har migrerat utanför läppkonturen, behöver man göra en tömning först med en enzym som heter hyalase och 14 dagar efter behandlingen en påfyllning med denna fantastiska teknik.

Oftast är det inte alltid lätt att veta själv om man har felbehandlade läppar. I detta fall behöver ni boka in en konsultation och prata med en behandlare ifall om ni behöver göra en tömning innan behandlingen, eller hur mycket av effekten kommer ni få, om ni väljer att inte tömma.

Vad är borttagning av felplacerad filler?

Hyalase injiceras på önskat område och tar bara några minuter. På endast några timmar bryter Hyalase ner den oönskade fillern i ex dina läppar, tar bort klumpar och inkappslingar för att återställa området till sitt ursprungliga utseende. Sluteffekten har man efter ca 1 vecka.

Borttagning av felplacerad filler

 Som ni ser så har det hänt mycket inom injektionsteknik och det kommer alltid nya trender. För några år sedan var det väldigt populärt med överfyllda läppar men just nu önskas det naturligt look.

Men vem inte älskar det? En teknik som framhäver den du redan har naturligt. En teknik som vi alltid kan jobba utifrån kundens önskemål och så klart utgångspunkten. Varje gång får vi chock hur läpparna ändras, formas efter en utförd fillers behandling med denna fantastiska teknik. Russianlips teknik är inte bara teknik. Den ger oss massor med möjligheter och nöjda kunder.

Tänk att läpparna är så viktiga. Det gör mycket för ditt utseende. Dåligt behandlade läppar, påverkar självkänslan negativt men rätt behandlade läppar höjer den till max.

Allt fler pratar om och vågar göra läppfillers, inte lika tabubelagt idag

Skönhetsbranschen växer så det knakar. Alltfler väljer att göra estetiska behandlingar av olika slag, inte bara kvinnor men även många män. Tack vare att många i Sverige väljer att göra ingrepp och även prata om de skönhetsingrepp så är uppfattningen att samhället blivit mer accepterande, speciellt när det kommer till läppfillers.